Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1½-2 timer. 
# Ingredienser
4 skiver kalveskank 
50 g smør/margarine 
3 løg, i ringe 
2 gulerødder, i tern 
¼ selleri, i tern 
1 ds flåede tomater, hakket 
salt, peber 
1-2 fed hvidløg, knust 
1 laurbærblad 
½ tsk rosmarin 
½ tsk basilikum 
½ tsk timian 
1½ dl tør hvidvin eller rødvin 
1 bdt persille, hakket 
* Tilberedning
Brun kødet på begge sider i fedtstoffet i gryden, tag det op. 
Svits løg, gulerod og selleri i resten af fedtstoffet. 
Tilsæt de flåede tomater med saften og kog det noget ind. 
Kom derefter resten af krydderierne og vinen i, giv det et opkog. 
Læg kødet tilbage i gryden ovenpå grønsagerne. 
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt. 
Drys hakket persille over ved anretningen. 
Server spaghetti, kartoffelmos eller løse ris til.