5 æg
300 g sukker
1 spsk vanilje
350 g hvedemel
6 spsk Vanilla
1 spsk bagepulver
1 ½ dl olie
1 ½ dl Fanta (sodavand)
2 ds ferskner
6 dl piskefløde
500 g cremefraiche
2 spsk sukker
1 tsk kanel
Æg og sukker røres sammen med 1 spsk vanilje, hvedemel og bagepulver røres i, olie og Fanta hældes i dejen og det hele røres godt sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande ca. 35x40 og bages ved 175°C i ca. ½ time.
Imens laves tilbehøret:
Ferskner hældes i en si, dryppes godt af og skæres i små stykker.
Pisk fløden stiv med 3 spsk Vanilla.
Rør 2 spsk Vanilla i cremefraichen og de skårne ferskenstykker vendes i, og til sidst vendes den piskede fløde i cremefraichen.
Kagen skæres i passende stykker og serveres med ferskenfløden over.