Logo

Stuvet hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvidkål
½ l. letmælk
3 spsk majsstivelse
Revet muskatnød
Salt
peber

Snit kålen groft, og kog den i letsaltet vand 8-10 minutter.
Kog mælken op, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Kog saucen godt igennem. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Vend kålen i. Lad det simre et par minutter under omrøring.

Tips:
Kog mælken igennem med 1-2 tsk karrypasta, inden den jævnes.
Smag evt. til med lidt mangochutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her