Logo

Hvidkålsbiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
4 fed hvidløg
1 rød og 1 gul peberfrugt
½ bouillonterning
1 dl vand
400 g hvidkål
salt
peber
1 tsk karry
250-300 g kyllingekød (kogt)
Lidt frisk merian

Løg pilles og hakkes.
Hvidløg pilles og skæres igennem på langs til halve.
Peberfrugt skæres i strimler.
Bland bouillonterning og vand. Kog det op i en gryde.
Kom løg, hvidløg og peberfrugt i og lad det svitse 4-5 minutter.
Bland det fintsnittede hvidkål i sammen med salt, peber og karry og lad det dampe godt igennem i 10 min.
Vend kødet i og varm det igennem.
Snit merian og bland det i til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her