Logo

Karrykrydret svinekød med æbler og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g svinesmåkød
50 g margarine
1-2 tsk karry
1/8 tsk cayennepeber
1 spsk finthakket løg
3 spsk hvedemel
¼ liter suppe
½ dl fløde
1 tsk salt
4-5 syrlige æbler
4 tomater

Kødet skæres i strimler. Karry, cayenne og løg svitses 5 min. i margarinen. Kødstykkerne blandes i og svitses med, til de er gyldne. Melet drysses over. Suppe og fløde spædes i. Saucen koges igennem og smages til med salt. Vaskede æbler skæres i både uden kernehus, de lægges som en vold i kanten af et smurt, ovnfast fad. Kødstuvningen hældes i midten. Tomaterne skoldes, flås og skæres i både, der lægges på æblerne. Fadet sækkes med låg eller folie og stilles 1 time i ovnen ved 165º Pasta eller løse ris serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her