Logo

Iowa Chops

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tykke - meget tykke - svinekoteletter

Fyld:
1,5 dl majs i hele kerner (fra dåse siger originalen)
1 dl brødkrumme
1 spsk hakket persille
Finthakket salvie - ca. 1 tsk
1 spsk fint hakket løg
1,5 dl æbler, skrællede og skåret i små tern
Majsolie til stegning

Glasering:
5 spsk honning
4-5 spsk mild sennep
½ tsk tørret rosmarin

Skær en dyb lomme i hver kotelet.
Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og læg det i koteletterne.
Brug et par kødnåle til at holde sammen på det.
Koteletterne brunes godt på begge sider på panden i olie, lægges i ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180°C - ca. 4o minutter.
Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at
pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her