Logo

Pølsehorn 11

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
6 spsk lunkent vand
3 dl mælk
6 tsk sukker
1 tsk salt
60 g flydende Becel
600 g hvedemel
 
Gæret opløses i det lunkne vand.
Det øvrige tilsættes, men kun halvdelen af melet, ælt dejen sammen og tilsæt efterhånden resten af melet indtil dejen slipper.
Rul dejen med en kegerulle til en rund plade, del den gennem midten til 8 trekanter. Halve pølser placeres yderst på hver trekant, hvorefter der rulles sammen fra den brede ende mod spidsen, spidsen skal være underst.
Pølsehornene stilles på en plade beklædt med bagepapir, dækkes med et vådt klæde og hæver på et lunt sted i 15 minutter.
Imens tændes ovnen på 225°C.
Pølsehornene skal bages i cirka 12 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her