Logo

Græsk bondesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kartofler
½ l. hønsebouillon
1 dl hvidvin
2 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
2 laurbærblade
1 citron, saften heraf
½ bakke champignon
6 tomater
3 løg
1 potte basilikum
300 g røget skinke eller kalkun

Kog kartoflerne i bouillonen i ca 20 min.
Gem lidt af bouillonen der blandes med vinolie og hvidløgsmuldret laurbærblade og citonsaft i en kasserolle.
Rens svampene og deldem , Tomaterne deles og kernerne fjernes og skær i tern. Løg skæres i ringe. Læg grønsagerne i bouillonen og kog op og lad det trække i 5 min.
Blandes let med kartoflerne og frisk basilikum drys med middelhavssalt og friskkværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her