Logo

Godt humør – morgenmad - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækker morgenmad

1 dl gulerodssaft

½ tsk olivenolie

½ pære (60 g)

30 g Kelloggs All-Bran

1¼ dl kefir (3,5%)

2 riskager med majs

1 spsk kvark

20 g sukkerfri marmelade

20 g Appenzeller, schweizisk ost

*

A. Pisk gulerodssaft og olivenolie sammen.

B. Skyl pæren, fjern kernehuset og skær frugten i små stykker.

C. Bland pærestykkerne med All-Bran og kefir.

D. Smør kvark på en af riskagerne og kom halvdelen af marmeladen ovenpå.

E. Læg osten på den anden riskage og kom resten af marmeladen ovenpå.

 

Olivenolie og rapsolie har et meget højt indhold af monoumættede fedtsyrer. Fedtsyrer der påvirker stofskiftet positivt.

 

Pr portion 2028/480 kJ/kcal. 17 g protein 14 g fedt 64 g kulhydrater 5 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her