Logo

Kreoler piroger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
10 dl hvedemel
2 spsk sukker
180 g koldt smør el margarine
21/2 dl kold mælk
1 æg
 
Fyld:
1 løg
1 grøn peberfrugt
2 stilke bladselleri
50 g smør
3 fed hvidløg
750 g svine- eller oksefars
2 laurbærblade
2 tsk cajun krydderimix
2 ds flåede tomater
2 spsk hakket persille
 
Skær smørret i små stykker og smuldr det i hvedemel og sukker.
Saml dejen hurtigt med mælken. Stil dejen koldt i 30 min.
Hak og svits grønsagerne i 3-4 min.
Brun kødet og tilsæt hvidløg, laurbær, cajunkrydderi og tomat.
Lad det simre i 20 min. Køl kødet og tilsæt persille.
Del dejen i 6 kugler og rul ud til 1 ½ cm tyk.
Fordel fyldet midt på hver cirkel, pensl kanten med vand og luk sammen med en gaffel.
Prik et par huller i dejen.
Pensl med sammenpisket æg.
Bages i en forvarmet ovn, ved 200ºC i ca 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her