Logo

Efterårssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 julesalat (ca 300 g)
1 appelsin
20 g hasselnødder
Marinade:
saft af ½ citron
1 spsk vand
½ tsk dijonsennep
evt. sødemiddel efter smag

Julesalaten halveres og rodskiven skæres af.
Stokkene skæres ud med et kegleformet snit.
Salaten snittes fint.
Appelsinen pilles, og de hvide hinder fjernes.
Appelsinen deles i både, der skæres i små stykker.
Nødderne hakkes.
Julesalat og appelsin blandes, og nødderne drysses over.
Citronsaft, vand, dijonsennep og evt. sødemiddel blandes.
Marinaden hældes over salaten, der trækker 1-2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her