Logo

Pirogger Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Her er et spændende eksempel på glutenfri pirogger lavet med Finax glutenfri melmix. Piroggerne her laves blandt andet med spinat og kalvesmåkød. Kan bruges til både frokost og hovedret.

 

Dej:
50 g gær
3 dl vand
2 spsk husk
2 æg
1 dl olie
500 g Finax glutenfri melmix
1 tsk salt
½ tsk basilikum
1 tsk koriander

Fyld:
500 g hakket kalvesmåkød
100 g hakket spinat
1 finthakket løg
salt og peber
Æg til pensling

*


Gær udrøres i lunkent vand som tilsættes husk.

Rør godt og lad blandingen stå i 10 min.

Tilsæt olie, æg og krydderier og ca. 400 g af melet.

Ælt dejen grundigt igennem med en maskine.

Dæk dejen til med et viskestykke og lad hæve i 30-45 min. drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen igennem.

Del dejen i 20 stykker.

Form til kugler og tryk ud til flade runde stykker (ca. 10 cm. i diameter). Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen.

Fold den anden halvdel over og tryk kanten godt sammen.

Pensl med æg.
Bages ved 200ºC i 15-20 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her