Logo

Suppe med hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g kogt hakket hvidkål
400 g magert hakket oksekød
2 spsk bulgur
4 kartofler i tern
2 gulerødder i tern
200 g ærter
1 ½ l oksebouillon
Salt
Purløg

Svits det hakkede kød og bland bulgur i, som svitses med. Tilsæt grønsagerne og oksebouillon og lad det stå og småsnurre i 15-20 min. Kom den optøede hvidkål i og varm godt igennem. Smag til med salt. Drys med purløg inden servering.

Serveringsforslag:
Hovedret/frokostret/forret: Suppe med kuvertbrød.
Vegetarret: Undlad hakket oksekød og anvend flere gulerødder og kartofler i stedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her