Logo

Sønderjysk landskinke med rullede snegle, grønne linser, stegt foie gras ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver sønderjysk landskinke
16 snegle
200 g foie gras af gås (4 skiver a 50 g)
100 g kryddersmør

Olivenolie
Salt, peber
Linser:
150 g grønne linser
1 lille hakket løg
1 stor gulerod i små tern (brunoise)
1 suppevisk
Pinot Noir sauce:
2 dl Pinot Noir
1 hakket skalotteløg
2 dl hønsesky

Garniture:
8 små skalotteløg
 
Garniture: Bag skalotteløgene møre med skal i ovnen ved 150°C i ca. 30 minutter.
Fjern skallen, halver løgene og steg dem i olivenolie.
Hæld linserne i koldt vand i en gryde i forholdet 1 :3, tilsæt salt, peber, løg og gulerod. Kog linserne i 30-35 minutter, til vandet er kogt væk.
Rul sneglene i skinkestrimler (½ skive per snegl) med lidt kryddersmør og steg dem sprøde i olivenolie.
Sauce: Reducer rødvinen med hakket skalotteløg og tilsæt hønsesky.
Steg de 4 skiver foie gras og krydr med salt og peber.
Anretning: Læg linser og 4 halve skalotteløg på hver tallerken med 4 snegleruller ovenpå.

Top op med den stegte foie gras og anret Pinot Noir saucen omkring.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her