Logo

Æble-nøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g margarine
250 g sukker
3 æg
175 g hvedemel
2 dl kærnemælk
2 tsk vanilje
1 tsk bagepulver
2 store æbler
1 kop (eller mere) hakkede hasselnødder
1 håndfuld rosiner
2 tsk kanel
1 tsk nellike
lidt rasp

Margarine udrøres med sukker. Æg røres i et af gangen. Dernæst blandes vanilje samt bagepulver i dejen. Hvedemel og kærnemælk tilsættes lidt af gangen. De fleste nødder og rosiner røres i dejen. Rasp fordeles i en smurt springform. Dejen kommes i. Æblerne skrælles, skæres i ottendedele eller tolvtedele og kernehuset skæres ud. Æblestykkerne vendes i en blanding af kanel og nellike. Derefter nedsænkes stykkerne i dejen. Resten af nødderne drysses på. Kagen bages i 175° varm ovn i 65 min.

Evt. med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her