Logo

Kartoffelsalat, varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat, varm

2 løg
50 g smør
½ dl eddike
½ dl vand
30 g sukker
2 tsk brun sennep
1 tsk havsalt
700 g kartofler

Pynt:
2 forårsløg
frisk kørvel

Snit løgene og sauter dem i smørret til de er blanke.

Eddike, vand, sukker, sennep og salt tilsættes.
Løgblandingen koges igennem.

 

Kartoflerne skæres i skiver, tilsættes og sauteres ved svag varme til de er møre.

Salaten pyntes med snittede forårsløg og kørvel blade.

Kan serveres sammen med næsten alle kødretter

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her