Dej: 
2 dl  mælk
1 plade god kogechokolade
150 g  smør
300 g  sukker
2 æg
300 g  hvedemel
3 tsk  bagepulver
 
Creme: 
50 g  smør
1 plade god kogechokolade
3 spsk  stærk kaffe
350 g  flormelis
1 æg
Kog mælk og chokolade sammen og afkøl det.
Rør blødt smør godt med sukkeret, derefter med de sammenpiskede æg. 
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i skiftevis med chokoladen.
Fyld dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved jævn varme 175ºC ca 45 minutter,
Flæk den afkølede kage i tre lag og læg dem sammen med cremen:
Smelt smørret, opløs chokoladen heri, rør kaffen i og rør flormelis og æg i, når cremen er afkølet noget.
Kan pyntes med mandler eller nødder og evt. flødeskum