Logo

Stegte æbler med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 store æbler
Fyld:
40 g smør
1-2 spsk sukker
rosiner
evt. marcipan i tern eller hakkede mandler
 
Æblerne skrælles, kernehuset udstilkes, fyldet blandes og fyldes i hullerne.
Stilles i et smurt gratinfad, sættes i ovnen ved 200°C til æblerne er møre.
Serveres varme med is til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her