Logo

Krydret andebryst med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store andebryster
olie til stegning
1 lille rød chili i skiver
2 spsk sukker
5 dl appelsinsaft
appelsinbåde
kandiseret appelsinskal

Marinade:
1 spsk finthakket ingefær
1 spsk finthakket rød chili
2 spsk fiskesauce
salt
peber

Bland ingredienserne til marinaden og lad andebrysterne trække heri i mindst 1 time.

Steg de marinerede andebryster gyldenbrune i olie. Tilsæt nu marinaden og skru ned for blusset. Tilsæt sukker og forsæt stegningen, til sukkeret begynder at karamellisere, tilsæt appelsinsaft og steg videre et par minutter, eller indtil andebrysterne er gennemstegt. Tag andebrysterne af stegepanden.

Kog saucen ind til den ønskede konsistens og hæld den over anden lige inden servering. Pynt med appelsinbåde, appelsinskal og chili.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her