Logo

Hjemmebagte landlyst boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g Landlyst (det samme som Kærgården, bare billigere)
50 g gær
½ kg hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker

Rør gæren ud i ½ dl lunken vand. Smelt 125 g Landlyst og hæld det i gæren sammen med 1 ½ dl koldt vand. Tilsæt 2 æg, 1 tsk salt, 1 tsk sukker og ½ kg hvedemel. Dejen æltes godt og stilles til hævning 30 min.
Dejen rækker til ca. 30 Landlyst boller, som stilles til efterhævning på pladen 15 min.
Bollerne bages i en forvarmet ovn ved 225º i 12-15 min.
Serveres friskbagte med Landlyst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her