400 g torsk i tern 
2 grønne courgetter 
1 bdt bladselleri i grove stykker 
24 cherrytomater 
1 spsk olie 
Sauce: 
2 røde peberfrugter i tern 
½ hakket rød chili 
4 soltørrede tomater i tern 
1 spsk olivenolie 
2 dl bouillon 
Krydr fisken med salt, peber og evt. en krydderurt. 
Høvl skiver på langs af courgetterne med en ostehøvl. 
Rul fiskestykkerne ind i courgetteskiverne. 
Blancher bladsellerien i letsaltet vand 2 min. 
Sæt fiskepakkerne på grillspid skiftevis med cherrytomater og bladselleristykker. 
Pensl med olie og krydr med salt og peber. 
Grill spiddene på udendørsgrillen, eller grill dem i ovnen cirka 3 min. på hver side. 
Server nye kartofler og pebersauce til. 
Pebersauce: 
Sauter peberfrugter, chili og soltørret tomat i olie under omrøring 5 min., tilsæt bouillon og kog 10 min. 
Purer i blender og smag til med salt og peber.