3 hummerhaler 
½ lime 
2 fed hvidløg 
salt og peber 
2 spsk  olivenolie 
3 fed hvidløg, knuste 
1 løg, finthakket 
1 gul peberfrugt, udkernet og finthakket 
½ tsk  spidskommen 
½ tsk  tørres oregano eller 2 tsk  frisk 
2 ½ dl  tomatpure 
2 ½ dl  tør hvidvin 
1 laurbærblad 
250 g  pillede afdryppede rejer men stadig med halen på 
250 g  kammuslinger 
3 spsk  frisk hakket koriander 
Hak hummerhalerne i halve på langs. 
Lad halen blive i skallen og fjern åren 
Læg halerne i en skål og pres lime over, læg hvidløgsfedene i skålen og drys med salt og peber. 
Lad det marinere ca 15 minutter, fjern marinaden før hummerhalerne bruges. 
Opvarm olien i en sauter eller stegepande. 
Tilsæt hvidløg, løg, peberfrugt, spidskommen og oregano. 
Kog indtil at løgene er let brunede ca 6-8 minutter. 
Tilsæt tomatpure i og steg med grønsagerne. 
Tilsæt hvidvin, laurbærblad, salt og peber i og lad det simre. 
Tilsæt hummer og lad det simre videre 4-5 minutter 
Tilsæt rejer og kammuslinger og lad det koge videre 4-5 minutter 
Hvis saucen er for tør kan der tilsættes mere hvidvin. 
Fjern laurbærbladet og smag til med salt og peber, tilsæt koriander, rør det i og server straks 
Serveres med ris.