Logo

En lun skaldyrssalat fra Mallarca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Frito Mallorquin de Marisco
 
Skær blæksprutter (calamares) og sepia-blæksprutter i småstykker ag sau­ter dem med hakket hvidløg, laurbærblade og sød paprika i lidt olivenolie.
Tilsæt rejer, muslinger og små jomfruhummere uden skal og sauter det  hele et øjeblik.
På en anden pande sautes hakket forårsløg, porrestykker, tern af rød og
grøn peberfrugt, chilipeber, hakket hvidløg, hakket persille og pommes frites (!) i små tern i olivenolie.
Bland indholdet fra de to pander, smag til med salt og peber, tilsæt lidt fennikeltop og steg videre i 5-10 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidvinsdampet ørredEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med jomfruhummerhaler i urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karry-startmadenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os