Logo

Røget Ørredpaté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g flødeost - naturel
4 tsk tør sherry (kan udelades)
2 tsk kinesisk soya
1 tsk citronsaft
1 lille rød peberfrugt i fine terninger
1 spsk meget finthakket løg
2 stk røgede foreller el. 1 varmrøget ca. 375 g
1 bdt hakket persille
1 pose nøddeflager

rør osten blød med sherry, soya og citronsaft. Pil det røgede fiskekød fri for ben og skind, og mos det med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke pergamentpapir, og form det til et aflangt brød. Åbn papiret, og drys med nøddeflager og hakket persille, og tril "brødet", så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret og luk det i begge ender. Læg rullen i køleskabet i et døgn.
Skæres i skiver og anrettes på salt med citron, cherrytomater og lun flûtes.
En meget spændende og lidt anderledes forret, der ser meget indbydende ud med de flotte farver, når man portionsanretter den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her