Logo

Rå, marineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

300 g rå laks
1 dl god olivenolie
saft af 1-1 ½ limefrugt
dild

Skær laksen i tynde skiver, eller bed fiskehandleren om det. Ryst en marinade af olivenolie og limesaft. Smag til, så den ikke bliver for sur.
Anret lakseskiverne smukt på et fad og hæld marinaden over. Lad det stå 2-3 timer og pynt med dildkviste. Surbrød smager godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her