Logo

Kogt cuvette med vinterurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksecuvette på ca. 800 g
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret timian
1 ½ tsk salt
rigeligt groftkværnet peber
2-3 mellemstore gulerødder
¼-½ knoldselleri
2-3 porrer
½ savoykål
 
Gnid cuvetten med rosmarin, timian, salt og peber og lad den trække
køligt til næste dag.
Bring 1 liter vand i kog.
Sænk kødet ned i vandet og lad det simre mørt på omkring en time.
Rens grønsagerne og del dem i mindre stykker.
Læg grønsagerne ned ved kødet og kog dem med den sidste halve time, de må ikke blive alt for slappe.
Tag kød og grønsager op og hold det varmt under folie.
Kog suppen ind ved kraftig varme og smag til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og anret disse i dybe tallerkener sammen med
grønsagerne og lidt af suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her