Logo

Grønkålsuppe med svinebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinebov samt nogle ekstra flæskeben
4-6 store kartofler
1 lille selleri
4-6 gulerødder
jævning af 2-3 spsk hvedemel og 1 dl vand
250 g frossen grønkål

Tø grønkålen op.
Kom svinebov og ben i en gryde og tilsæt så meget vand at det dækker. Bring det i kog og fjern alt skummet.
Tilsæt 3 tsk salt og lad kødet småkoge ca. 1 time under låg, til det er næsten mørt.
Skræl kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom grønsagerne i gryden og kog videre ½ time, til alt er mørt.
Tag kød og ben op af gryden.
Jævn suppen med udrørt hvedemel og kom den optøede grønkål i.
Kog suppen igennem og smag til med salt og peber.
Server kødet skåret i skiver til suppen sammen med sennep og rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her