600 g  svinebov samt nogle ekstra flæskeben 
4-6 store kartofler 
1 lille selleri 
4-6 gulerødder 
jævning af 2-3 spsk hvedemel og 1 dl vand 
250 g  frossen grønkål 
Tø grønkålen op. 
Kom svinebov og ben i en gryde og tilsæt så meget vand at det dækker. Bring det i kog og fjern alt skummet. 
Tilsæt 3 tsk  salt og lad kødet småkoge ca. 1 time under låg, til det er næsten mørt. 
Skræl kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom grønsagerne i gryden og kog videre ½ time, til alt er mørt. 
Tag kød og ben op af gryden. 
Jævn suppen med udrørt hvedemel og kom den optøede grønkål i. 
Kog suppen igennem og smag til med salt og peber. 
Server kødet skåret i skiver til suppen sammen med sennep og rugbrød.