Logo

Napolitansk påsketærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
125 g smør
1 æggeblomme
2-3 spsk koldt vand
 
Fyld:
Skal og saft af 2 appelsiner
400 g ricotta
75 g sukker
3 sammenpisket æg
5 g finthakkede mandler
70 g sukat
1 stang vanilje
 
Hvedemel og smør smuldres sammen.
Æg og vand tilsættes og det æltes sammen til en dej.
Lad dejen hvile i køleskabet i en ½ time.
Dejen rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Alle ingredienserne til fyld blandes sammen og kommes i tærteformen.
Bages i ovnen ved 180ºC i 40 minutter.
Drysses med flormelis, når den er kold.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her