En opskrift på squash og tomatsauté med kartoffelmos. Squash og tomater sauteres med løg og krydderier, serveres over kartoffelmos og kan pyntes med persille eller baconterninger.
# Ingredienser
1  squash skåret i terninger 
50 g smør 
4 løg, hakkede 
4 tomater skåret i terninger 
½ tsk tørret basilikum 
Salt og peber
Kartoffelmos:
400 g kartofler
2 dl vand
½ dl letmælk
½ tsk salt
* Tilberedning 
Vask og skræl kartoflerne og skær dem i mindre
stykker.
Kom 2 dl vand i gryden og kog i 15 minutter
Hæld vandet fra kartoflerne
Tilsæt mælk og salt
Det hele piskes sammen til mos med en håndmixer.  
Smelt smør i en tykbundet gryde og svits løgene heri. 
Tilsæt squash og tomater, basilikum, salt og peber. 
Kog grønsagsblandingen ved jævn varme i 4-5 min. og smag den til. 
Hæld kartoffelmosen i et serveringsfad og læg grønsagsblandingen over. 
Kan pyntes med persille eller ristede baconterninger.