
4 skiver torsk, portions udskåren 
hvedemel, salt og peber 
1 fiskebouillonterning 
3 løg 
2 laurbærblade 
smør eller margarine 
persille
 
Tilbehør: kogte kartofler eller Kartoffelmos  
finskåren julesalat i Sennepsmarinade 
 
 
 
Skyl fiskeskiverne, tryk dem af i køkkenrulle og vend dem i hvedemel, der er blandet med salt og peber. 
Læg dem i smurt, ildfast fad. 
Opløs fiskebouillonterningen i 2,5 l kogende vand, og lad de grofthakkede løg og laurbærbladene koge heri i 5 minutter. 
Hæld det ved fisken og fordel smør eller margarine i små klatter over retten. 
Læg låg eller alufolie over fadet og stil det i en 225°C varm ovn i ca. 45 minutter. 
Drys ved serveringen med persille og server kogte kartofler eller kartoffelmos samt julesalat i sennepsmarinade til.