Logo

Hvidløgsost med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgsost med broccoli

 

Har man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater som fx hønse- eller skinkesalat. Det gør både salaten mere smagfuld, sprød og sund.

Her har vi blandet broccoli med hvidløgsost til et lækkert pålæg.

Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 3-4 min. Ikke fryse-egnet (2-3 personer)

 

#

Hvidløgsost med broccoli:

75 g broccolibuketter (kogt sprød)

150 g flødeost naturel

1 fed hvidløg (knust)

1 spsk mælk (eller fløde)

salt og friskkværnet sort peber

 

Tilbehør:

2-3 hjertesalatblade

2-3 skiver groft rugbrød (eller hvedebrød)

2-3 tsk hasselnøddekerner (hakkede)

*

 

Hak broccoli meget fint og rør det sammen med flødeost, hvidløg og lidt mælk eller fløde til cremet konsistens.

Smag til med salt og peber.

Læg salatblade på brødet og smør med osten.

Drys med hasselnødder og evt. lidt hakket broccoli.

 

Flødeost naturel og hvidløg kan erstattes af en færdiglavet hvidløgsost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her