Mørdej: 
150 g  hvedemel 
100 g  smør 
50 g  sukker 
½ æg 
 
Overtræk: 100 g  smeltet chokolade 
Fyld: 
100 g  smør 
100 g  sukker 
100 g  reven marcipan 
 
Creme: 
2 ½ dl  mælk 
½ pose kagecreme 
2 ½ dl  piskefløde 
500 g  jordbær 
 
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time. 
Fyld: Rør smør og sukker, tilsæt marcipan og et ½ sammenpisket æg.
Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform og bag den ved 200ºC i ca. 20 minutter. 
Afkøl kagen og pensl den med smeltet chokolade. 
Creme: 
Rør mælk og kagecreme, stil det koldt til det er blevet tykt. 
Vend flødeskum i cremen og læg det på tærtebunden.
Pynt med jordbær. 
  
Tips: Smelt evt. noget ribsgele og hæld den over jordbærrene.