Logo

Grønne urtefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g revet squash (skal være fri for væde)
1 fint skivet porre
2 spsk revet løg.
1dl havregryn
2 spsk hvedemel.
1 spsk fint hakket persille
2 tsk tørret basilikum
1 æg
salt og peber

Alt blandes og hviler i ca. 10 min.
Er blandingen for løs, tilsættes mere havregryn.
Steges ca. 4 min. På hver side.
Løse ris og tomat sauce passer fint til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her