Logo

Prossekage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg havregryn
1 spsk kartoffelmel
2 spsk stødt melis
½ tsk salt
2 tsk kardemomme
3 æggeblommer
125 g rosiner
1 l. sødmælk

Alle ingredienserne røres sammen på nær de stiftpiskede æggehvider, som vendes i tilsidst. Bages i to kageformer ved jævn vanne (170 º). Når kagen er bagt, og den er blevet kold, skæres den i skiver og brunes på panden i olie eller smør.

Spises med sirup, æblemos eller sukker, hvad man nu foretrækker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her