Logo

Nøddepaneret stegeflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg magert stegeflæsk
200 g nøddemel (forskellige fintblendede nødder)
75 g hvedemel
3 hele æg
125 g smør
vindruekerne olie
salt
peber

Remoulade:
3 æggeblommer
4 spsk hvidvinseddike
1 l. vindruekerne olie
1 spsk dijon sennep
salt
peber
lidt cayennepeber
200 g knoldselleri

Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep.
Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber.
Smag mayonnaisen til med cayennepeber.
Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering.

Flæsket paneres først i hvedemel, herefter i sammenpisket hele æg og til sidst i nøddemelet. Flæsket steges i smør og olie i 3-4 min på hver side og krydres med rigeligt salt og peber.
Server retten med masser af groft rugbrød, dansk øl og en god snaps.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her