Logo

Roastbeef med grønærtepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg okseroastbeef
40 g smør
groft salt og peber
 
1 kg grønne ærter
2 dl kogevand fra ærterne
2 fed hvidløg
1 stort løg
10 g smør
salt og peber
1 kvist citronmelisse
2 spsk citronsaft
 
Brun roastbeefen på en varm pande i lidt smør. Krydr den med salt og peber og steg den i ovnen ved 180ºC indtil centrumtemperaturen er 60-62ºC (ca. 30 min.) - lad den hvile 10 min.
Sautér løgterninger i lidt smør.
Kom de kogte og blendede ærter i, tilsæt knust hvidløg og citronmelisse. Smag til med salt og peber og citronsaft.
Serveres med pillekartofler og revet peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her