Logo

Aubergine omelet, med rosiner og pinjekerne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kopper olivenolie (se Tips)
8 auberginer, skæres i lidt brede skiver
2 fed hvidløg, pillet
2 spsk brødkrummer
⅓ kop mælk
¼ kop gyldne rosiner, lagt i varmt vand i 10 min.
¼ kop piniekerne, let ristet
4 æg, pisket
salt

Varm ovnen op til 175°C.
Varm olien op til 190°C i en gryde/ovnfast fad.
Steg auberginerne skiftevis hurtigt efter hinanden.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
I en morter, stød hvidløg og brødkrummer sammen, tilsæt mælk lige nok til at det bliver en tyk masse.
Tag den resterende kogte olie op fra fadet, efterladende et tyndt lag olie i bunden, læg auberginerne i bunden af fadet.
Bland hvidløgsmassen sammen med rosiner og piniekerner med æggene, tilsæt lidt salt og hæld over auberginerne.
Bag i ca. 15 min. eller indtil æggene er næsten tørre.
Hæld forsigtigt omeletten ud på et stort fad, skær ud i tærtelignede stykker og server dem varme eller rumtemperatur

Tips: Spar ikke på olien. Ironisk nok suger auberginer mindre olie til sig ved rigelig olie end hvis der er for lidt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her