2 spsk olivenolie 
4 spsk smør 
2 spsk karry 
1 spsk frisk hakket ingefær 
2 stk røde grapefrugt 
1 stk honning-melon 
1 stk fennikel 
radicchio 
hjertesalat 
Skær grapefrugtbåde ud af frugten. 
Pres "skroget". 
Sauter karry og ingefær i smør og olie, tilsæt grapefrugtsaft og kog op 
og tag af. 
Del fennikelen i 2 halve. 
Skæres i skiver fra top til bund, så skiverne holdes sammen af roden. 
Grill den tyndt udskårne fennikel smurt med olie på tør grillpande. 
Grill også melonen i skiver. 
Pensles med olie, salt og peber. 
Grill ligeledes radicchio (skær evt. 4 stk) 
Pensles med olie, salt og peber. 
Tag den nedkogte nu lidt jævne citrus sauce. 
Vend den grillede fennikel og grapefrugt og tilsæt hjertesalaten. 
Pensles med olie, salt og peber.