Puds lammekøllen fri for overflødigt fedt. 
Kom den i et dybt fad. 
Pisk vin og olie sammen og kom det hakkede løg i. 
Hæld det over køllen. 
Dæk den til og lad den marinere heri l døgn. 
Vend den et par gange under marineringen. 
Lad den marinerede kølle dryppe godt af. 
Gnid den med salt, peber og oregano eller merian. 
Lad smørret blive gyldent i trykkogeren. 
Brun køllen heri på alle sider. 
Hæld 2 dl af rødvinsmarinaden ved og kom de knuste hvidløgsfed i. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk. 
Lad køllen stege i 25 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Hæld evt. lidt mere marinade i skyen. 
Varm den igennem og smag den til. 
Server skysauce en til lammekøllen sammen med små pillekartofler samt en god salat.