Logo

Hirsepandekager med appelsinfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hvedemel (50 g)
1 dl hirseflager (50 g)
½ tsk sukker
¼ tsk salt
3 dl mælk
3 æg
25 g smeltet smør
smør/olie til stegning

Fyld:
200 g hytteost
1 spsk flydende honning
2 appelsiner
25 g nødder

Hvedemel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen.
Æg og smør piskes i.
Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage.
Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles.
Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.

Fyld:
Hytteost og honning røres sammen.
Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes.
Appelsiner og nødder røres i hytteosten.
Pandekagerne serveres varme med fyldet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her