Logo

Saltimbocca di pollo - Kylling Saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store kyllingebryster
100 g fontina (halvblød ost)
100 g prosciutto crudo (parmaskinke)
12 salvieblade
3 spsk smør
salt og friskkværnet sort peber
 
Skær hvert kyllingebryst i fire skiver på tværs.
Bank skiverne let flade mellem to stykker plastfolie.
Skær osten i 12 stykker.
Skær prosciuttoen i stykker på størrelse med kyllingeskiverne.
Læg nu et stykke ost på hver kyllingeskive og krydr med salt, peber og
et salvieblad.
Dæk med prosciutto.
Smelt smørret på en stor pande og lad det bruse op.
Læg så saltimboccaerne på panden med prosciuttosiden nedad i det varme smør.
Steg dem knap et minut, inden de vendes.
Fortsæt med at stege blidt, indtil De ser, at fontinaen er smeltet og
kyllingen gennemstegt.
Server omgående, gerne ledsaget af kogte hestebønner med røget flæsk
(pancetta).

 
Tips: Saltimbocca er en klassisk italiensk ret, der findes i mange
variationer. Saltimbocca betyder "spring i mund" og retten, der i sin
traditionelle udgave bærer efternavnet "alla romana", hører da også til
romernes yndlingsretter.
Saltimbocca består af en tynd skive skært kalvekød, der bankes endnu
tyndere ud. Oven på lægges en skive kogt eller lufttørret skinke (med
lidt fedt). Kødet smøres med en pasta af hvidløg, salvie og olivenolie og
krydres med salt og peber, inden det foldes nogle gange om fyldet.
Holdes sammen med kødnåle og steges i olivenolie.
Denne variant benytter kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her