Logo

Røget stenbider med porre og rogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 røgede stenbider
2 porrer
4 spsk stenbiderrogn
2 fint hakkede skalotteløg
2 spsk hvidvinseddike
1 ½ dl hvidvin
60 g smør
Salt og peber
 
Kog skalotteløg og hvidvinseddike op, tilsæt hvidvin, koges ind til ½ dl,
heri piskes den kolde smør.
Rens porrerne, tag 8 lange blade fra og snit resten fint.
Kog porrerne i letsaltet vand, lav 4 toppe af de snittede porrer, læg
porrebladene omkring, tryk de snittede porrer ned op top op med
stenbiderrogn.
Stenbiderne fileteres og lunes i ovnen 10 min. ved 100ºC.
Anret stenbiderfileterne på tallerkenen, sæt en porre-stenbiderrogn på og
læg sauce omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her