375 g hvedemel 
1 tsk natron 
450 g sukker 
120 g usaltet smør 
2 tsk vanilje 
31/2 dl kærnemælk 
4 æggehvider 
revet skal af 1 citron 
Glasur: 
100 g flormelis 
1 spsk kogende vand 
5-6 dråber gul frugtfarve 
Opvarm ovnen til 170ºC 
Bland hvedemel, natron og sukker i en skål og smuldr. 
Smørret i, til blandingen har konsistens som revet ost. 
Pisk æggehvider, vanilje og kærnemælk sammen. 
Bland ca. halvdelen af væsken med den tørre del, og mix det ca. 1 minut. 
Hæld resten af væsken i og mix ca 1 minut. 
Kom den revne citronskal i. 
Skrab dejen over i en smurt springform og bag kagen ca. 45 minutter, til den er gennembagt. 
Lad den køle af på rist. 
Rør flormelis og vand sammen, farv glasuren påske/pinsegul og smør den på kagen. 
Pynt med pistacienødder.