Logo

Ristet laks på grønsagspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 laksefileter á 180 g
salt
peber
olie til stegning
250 g frisk pasta
25 g groftskårne radiser
3-4 buketter blomkål
2 spsk olivenolie
1 ds flåede tomater
1 fed finthakket hvidløg
½ tsk tørret oregano

Laksefileterne steges sprøde og gyldne på begge sider. Krydres og steges videre ved svag varme i ca. 3-4 minutter på begge sider. Trækker herefter et par minutter. Blomkålen skæres i små buketter og koges møre, men stadig sprøde.

Tomaterne koges sammen med hvidløg og oregano. Sigtes og koges ind til tyk konsistens. Pastaen koges som anvist på pakningen, hældes i sigtes og overhældes med koldt vand. I samme gryde kommes 2 spsk olivenolie og heri svitses blomkål og radiser, hvorefter pastaen vendes i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her