200 g  mandler 
2 tsk  bagepulver
300 g  sukker
4 æg
1 tsk  salt
3 tsk  kanel
1 tsk  kardemomme
2 dl  rosiner
500 g  hvedemel
 Æg til pensling
Hak mandlerne groft
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier, men hold 2 dl hvedemel tilbage, som 
tilsættes efterhånden
Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen sammen
Når dejen kan æltes, uden at hænge i fingrene, deles dejen i 4 lige store  dele, der rulles til lange tykke pølser (ca. 3 cm i diameter). 
Lægges på bagepapir på bagepladen
Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 
minutter.
Når de er lidt afkølede skæres de i tynde (ca. ½ cm tykke), skrå skiver og lægges tæt ned på pladen
Lad kagerne tørre midt i ovnen ved 150°C i 20-30 minutter, til de er helt tørre og mandlerne er gennemristede
Tips: Rørsukker eller brun farin kan anvendes i stedet for almindelig 
sukker, kagerne bliver knap så søde og smager om muligt endnu bedre.