Logo

Sprængt due på rødløgsragout med ventrêche og kantarelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
2 duer
2 spsk havsalt
½ bdt timian
5 fed hvidløg
3 dl andefedt
½ l hønsebouillon
 
Rødløgsragout:
2 rødløg
50 g ventrêche
Vindruekerneolie
Salt, peber
1 spsk hakket persille
 
Kantarelsauce:
150 g kantareller
1 dl Noilly Prat
2 dl hønsefond
2 dl fløde
Salt, peber
Smør
 
Rens duerne og skær lårene fra.
Drys med havsalt, hakket hvidløg og timian og lad trække på køl natten over.
Skyl duebryst og -lår dagen efter.
Pocher duebryster i hønsebouillon 10-12 minutter.
Kog lår i andefedt ca. 30 minutter og steg dem gyldne på skindsiden på en pande.
 
Rødløgsragout: Pil rødløgene og skær i tynde skiver fra top til rod.
Skær ventrêchen i små "tændstikker" og sauter/damp spæk og løg ved svag varme i ca. 15 minutter.
Smag til med salt og peber og drys hakket persille på.
 
Kantarelsauce: Sauter kantarellerne i lidt smør, tilsæt Noilly Prat og reducer til det halve.
Tilsæt hønsefond og fløde og reducer til passende konsistens.
Si saucen og smag til med salt og peber. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her