Logo

Kødfars med tomater i ovn.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket svinekød
250 g hakket kød
2 spsk rasp
½-1 dl Bouillon
1 æg
1 tsk salt
friskkværnet peber

Fyld:
4-5 tomater
2 løg
Salt
Friskkværnet peber
1 tsk tørret basilikum
1 spsk smør

Endvidere:
50 g smør
1 spsk rasp
6 skiver bacon

Fyld:
Skål og flå tomaterne og del dem i kvarter.

Pil løgene, skær dem i ringe, og snur dem klare i halvdelen af fedtstoffet.

Kødfars:
Bland det hakkede kød med raspen, og rør det let sammenpisket æg i.

Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, og rør godt.
Smag til med salt og friskkværnet peber.

Kom halvdelen af farsen i bunden af et smurt, ovnfast fad med høje kanter.
Læg fyldet ovenpå, krydr med salt, friskkværnet peber og basilikum. Dæk med den resterende fars.
Tryk den let ned over fyldet.

Fordel rasp og smørklatter over farsen, og sæt retten i ovnen ved 175ºC en halv times tid.
Læg derpå baconskiverne øverst og steg yderligere ca. ½ time.
servér straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her