Logo

Svenske kanelsnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
75 g margarine
21/2 dl mælk
25 g gær
½ tsk salt
1 tsk kardemomme
3 spsk sukker
ca. 425 g hvedemel ( 8 ½ dl )
 
Fyld:
100 g smør eller margarine
3-4 spsk sukker
4 tsk kanel
 
Pynt:
1 æg til pensling
sukker til drys
 
Smelt margarinen, hæld mælken i og lad den blive lun, før den hældes i
dejfadet over gæren, der røres ud.
Tilsæt salt, kardemomme, sukker og det meste af melet.
Rør dejen ensartet og kom mere hvedemel i, til dejen har en passende konsistens.
Lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. ½ time.
Rul dejen ud i en aflang plade ca. ½ cm tyk.
Fordel det blødgjorte smør på dejen, drys sukker og kanel på og rul dejen sammen på den lange led, som en roulade.
Skæres i 3 cm brede skiver, som lægges i papirforme.
Sættes på en bageplade og efterhæver i ca. ½ time.
Pensles med sammenpisket æg, drysses med sukker og bages i ca. 25 min ved 225°C.
Spises lune. Er fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11805-07-2011 20:49:22 lis kloster
Bagetiden er 15 min, og varmluftovn temp. 200C
Kan fryses rå, og tages ud af fryseren 1 time, før bagningen, stilles til optøning på køkkenbordet på bagepladen, kanon gode.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her