Logo

Svensk Rundbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter mælk.
200 g smeltet margarine
2 dl sukker
2 pk gær
1 tsk salt
2 kg hvedemel
 

Smelt margarine og hæld i den kolde mælk, således at det er ca. 37ºC.
Bland gær, sukker og salt , i den nævnte rækkefølge.
Hæld mælk/margarine blandingen i.
Kom melet i, men gem ca. 2 dl til udformningen.
Del dejen i 3 klumper og form dem som 3 små møllehjul.
Bages ved 200ºC midt i ovnen, i ca. 15-20 min.

 
Tips: Brødene flækkes, og dækkes med mange forskellige slags pålæg og pynt. og serveres fx som landgangsbrød... 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her