Logo

Seared Sea scallops, grilled yellow squash og asparagus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Curry, Pineapple & Fennel
 
Denne ret kører på ren inspiration, så den må man selv komponere.

Der er tale om en let og frisk sag med masser af smag, der rundes af med en sød og fyldig currydressing.
Husk kun lige at svitse kammuslingerne ½-1 minut på hver side i smør eller olivenolie efter at have krydret dem med salt og peber.
De må endelig ikke få for meget!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her